Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Βιβλίο ευχών βάπτισης-Mickey Mouse

Η τρελό παρέα σας χαιρετά!!


...πάλι φάκελος με tags για ευχές κ μπαλονάκια σε 3D..

..με τον ήρωα Mickey Mouse να ποζάρει...σε 3D μορφή..

...με εικόνες ζωγραφισμένες με έντονα και λαμπερά χρώματα,με ''φακέλο'' που περιέχει μικρές καρτούλες (tags) για να γράψουν οι καλεσμένοι ευχούλες..

Ενα χειροποίητο βιβλίο ευχών που το εξωφυλλο του ειναι σε 3D μορφή και στις πρώτες σελίδες δίνει πληροφορίες της βάπτισης.
   Καλημέρα..
 Πριν λίγες μέρες μια φίλη μου ζήτησε να φτιάξω ένα βιβλίο ευχών για την βάπτιση του μικρού της με θεματολογία τον Mickey Mouse.
 Δέχτηκα και μετά με κυρίευσε το άγχος για το πως θα το φτιάξω αφού ήταν κάτι πέρα από μένα μιας και δεν ήταν το στυλ μου.'Εκανα μια έρευνα μπας και έπαιρνα κάποια ιδέα,πως είναι ο Mickey μιας και δεν είμαι στο fan club του αλλά δεν βρήκα κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει.'Ηθελα να είναι κάτι μοναδικό και όμορφο,ανέβαζα τον πήχη και ήταν μια πρόκληση για μένα.Ξεκίνησα να φτιάχνω και όπου με έβγαζε.
 'Οταν το τελείωσα πια το βιβλίο ευχών και είδα το αποτέλεσμα,πραγματικά το αγάπησα.'Οταν το παρέδωσα στην μανούλα Μίνα που και η ίδια είναι δημιουργός και εδώ μπορείτε να βρείτε τα πανέμορφα βραχιολάκια της https://www.facebook.com/Dimiourgies.Dia.Xeiros  
 και έχει κάνει τον Mickey επιστήμη περίμενα με αγωνία την αντίδραση της!!!Τελικά δικαιώθηκα με την έκπληξη της και αυτό με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη!!!
  Εύχομαι στην φίλη Μίνα που παντρεύεται το Σάββατο και κάνει και την βάπτιση του μικρούλη να είναι όλοι η οικογένεια ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και να καμαρώνον τον μικρούλη Σίμο!
 Την ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε!
  Πάρτε και εσείς μια γεύση από το βιβλίο ευχών:

Βιβλίο ευχών Mickey Mouse!    

 Εδώ είναι η σελίδα μου στο facebook που μπορείτε να δείτε το βιβλίο ευχών καθώς και άλλες δημιουργίες μου!

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.626482754096061.1073741860.320155114728828&type=1&notif_t=like







 

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ...
    Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή