Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Βάπτιση αγοριού με θεματολογία την κορώνα

Καλημέρα,καλημέρα.. Εδώ κ ένα μήνα ετοιμαζόμουν για την βάπτιση του Μανωλάκη!Η μαμά του (που είναι κ φίλη) με παίδεψε αρκετά αλλά χαλάλι..το αποτέλεσμα με δικαίωσε!Η μαμά καθώς κ οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν,πως να μην καμαρώνω κ γω λοιπόν!  Η θεματολογία ήταν η κορώνα κ η Βούλα ήθελε κάτι πολύ ρομαντικό,που να μην μοιάζει πολύ παιδικό αλλά ουτε κ να ξεφεύγει από το θέμα μας.'Ετσι χρησιμοποίησα δαντέλες,υφάσματα,λουλούδια κ παλαιωμένα αντικείμενα για να δώσω μια ρομαντική διάθεση κ ας ήταν αγόρι το μωρό.  Εγώ δεν έχω παρά να ευχαριστήσω την Βούλα κ τον Δημήτρη που με εμπιστεύτηκαν για να κάνω τις επιθυμίες τους πραγματικότητα κ να ευχηθώ για τον νεοφώτιστο Μανώλη να είναι καλότυχος κ να τον δουν όπως επιθυμούν οι καλοί μου φίλοι!  Να μας ζήσει,ο Μανωλάκης!! (κατα εμέ -''Σταυρούκος'' γιατί μοιάζει καταπληκτικά με την μαμά).  Ο εξωτερικός στολισμός στην είσοδο της εκκλησίας: (Αυτό ήταν επιλογή της νονάς: )
Προσθήκη λεζάντας
Καλημέρα,καλημέρα..
Εδώ κ ένα μήνα ετοιμαζόμουν για την βάπτιση του Μανωλάκη!Η μαμά του (που είναι κ φίλη) με παίδεψε αρκετά αλλά χαλάλι..το αποτέλεσμα με δικαίωσε!Η μαμά καθώς κ οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν,πως να μην καμαρώνω κ γω λοιπόν!

Η θεματολογία ήταν η κορώνα κ η Βούλα ήθελε κάτι πολύ ρομαντικό,που να μην μοιάζει πολύ παιδικό αλλά ουτε κ να ξεφεύγει από το θέμα μας.'Ετσι χρησιμοποίησα δαντέλες,υφάσματα,λουλούδια κ παλαιωμένα αντικείμενα για να δώσω μια ρομαντική διάθεση κ ας ήταν αγόρι το μωρό.

Εγώ δεν έχω παρά να ευχαριστήσω την Βούλα κ τον Δημήτρη που με εμπιστεύτηκαν για να κάνω τις επιθυμίες τους πραγματικότητα κ να ευχηθώ για τον νεοφώτιστο Μανώλη να είναι καλότυχος κ να τον δουν όπως επιθυμούν οι καλοί μου φίλοι!

Να μας ζήσει,ο Μανωλάκης!! (κατα εμέ -''Σταυρούκος'' γιατί μοιάζει καταπληκτικά με την μαμά).

Ο εξωτερικός στολισμός στην είσοδο της εκκλησίας:
(Αυτό ήταν επιλογή της νονάς )


Ευχολόγιο Κορώνα
Η μπομπονιέρα μπρελοκ των μεγάλων:


Οι μπομπονιέρες για τους μικρούς μας φίλους:


Χωνάκια με ζαχαρωτά για τα παιδάκια:


Γλυκά για μικρούς κ μεγάλους:


Η μπομπονιέρα κουφετομηχανή κ νεράκια για όλους:


Το σταφανάκι που διακόσμησε το τραπέζι μας:


Διακοσμητικό στοιχείο χειροποίητο λουλουδάκι 


Τα γλυκάκια λουκουμάκια κ marshmallows


Το τραπέζι μας που έκλεψε τις εντυπώσεις


Το stand που φιλοξένησε τα καλούδια:

Το καστράκι που ξετρέλανε τους μίκρους μας φίλους που στόλιζε την είσοδο της εκκλησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου